Bakal Saman Elly Mazlein

faye saman elly

Bayangkan bhai kau ada bini. Sedang hamil anak sulung. Then, kau ceraikan dia. Wanita hamil mudah tersinggung tau… stress depress di press-press pun ada. Kesian bhai, fikir la sikit. Dalam kes Elly Mazlein, situasi yang hampir sama berlaku dengan bekas suami Azmi Hatta. Then Elly buat statement media menuduh Faye Kusairi menjadi punca penceraian tersebut. Faye tak…

Mekah Akan Jadi Bandaraya Paling Pintar Atas Pintar

mekah bandar pintar

Kerajaan Mekah meluluskan projek mega untuk membangunkan Mekah menjadi bandaraya pintar pertama di dunia menjelang 2017. Ada terbaca gak tahun 2020 pun akan jadi pintar lagi. So, Mekah nanti akan menjadi bandaraya terpintar antara yang pintar-pintar di dunia. Mat saleh cakap smart city, but this one aaa, very very smart lorrr… not smart handsome, but…

Kes Dera, Wanita 21 Tahun Jitra Meninggal

jitra wanita maut didera

Kes dera berlaku di Jitra. Mungkin cuaca panas el-Nino + emo panas baran lelaki pendera + panas hasutan syaitonnirrojim, maka terjadilah kes dera. Mangsa Nurul Syahirah Ishak, 21 tahun, koma dek deraan panas kuasa 3 (bukan pengaruh Boboiboy yer..) tersebut. Namun meninggal semasa dalam perjalanan ke Hospital Jitra. إِنَّا للهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ Siasatan mendapati mangsa pernah…

Buli Murid Gunting Lidah, Kisah Sebenar

Apabila melibatkan kes buli di sekolah ni, kena tanya ramai pihak dulu, baru sebar dan kecam. Budak ni mereka azalinya tulus, mulus (macam aku kot…). Memang depa boleh menipu. Tapi tak PRO menipu. Bila interrogate soal siasat jika ada kes, mesti akan ada percanggahan jika menipu. Nak menipu kena ada script. Script kena sama dan…

Top
%d bloggers like this: